"Dom visste nog inte att det var nån gayfest därinne"

Jag vet ingenting om den här nyheten, men jag tycker det verkar vara något lurt med dörrvakternas beteende. Såklart att man inte ska skjuta med hagelgevär i taket om man inte får komma in på nån krog, men jag är inte helt hundra på att man ska neka folk inträde.

Tills för några timmar sen hade jag aldrig hört namnet X-team, och precis som nån i ett flashback-forum så tycker jag mest det låter som en actionsportgrupp. Alternativt så trodde jag att det var en homosexuell undergrupp till det där MC-gänget. Och tänk om det faktiskt fanns en grupp homosexuella som sökte medlemsskap i MC-gänget. Eller tänk om den där X-gruppen bestämt sig för att gå in och lära känna några bögar för att ändra sin uppfattning om dem, och bli mer toleranta.

I det perspektivet har vakterna gjort något helt fucked up, och bidragit till ökad segregering och spätt på några MC-personers böghat lite ytterligare. Är ni nöjda med det?

Och det kanske var så att dom ville komma in och spöa några bögar på käften. Men det ska man väl inte förutsätta?

För det är klart dom visste att det var bögklubb. Det är lite svårt att missa nu. Det är lättare att missa en vanlig onsdag i oktober.