alltid retar det nån..

Notes to self:

Jag behöver sluta gå ut o dansa med tjejer.. på det här viset får jag ju aldrig hånglas. Osså behöver jag sluta gå ut med folk som är 20-25 men beter sej som 15-16.. så jävla roligt är det inte att kolla på folk som är knökfulla, arga på sina kompisar eller bara apatiska.

Fast mera troligt behöver jag sluta vara gammal och bitter. Osså behöver folk börja bete sej som just folk.


Allting hänger troligen ihop med att jag inte dricker längre. Man kunde ju förstå att det skulle ha sina konsekvenser, men jag är fan säker. Det är rätt väg att gå för mej.

Hallelujah!

Förresten, visste ni att änder och giraffer kan vara bögar??? Moralpanik!!!Böggirraffer.

(Har läst hela artikeln nu, och även om den öppnar nya perspektiv lämnar den fortfarande mycket att önska. Det märks att den är skriven av en man. Bögtrollsländor har man ju hört talas om men whatever happened to flatfjärilar? Eller transmyrslokar?)

Shopoholic.

Oooooooooooops!
Jag råkade köpa en skruvdragare..
Skruvdragare.

Tror det är naturlig storlek, even! ;-)

Wawaweeewah. There's gonna be a whole lot of screwing done this season..

don't worry, we'll all float on. alright!

Vi var i fjällen med familjen mellan nyår och trettonhelgen. Det var najs som fan.

Här åker jag och min syster lift. Det är jag som har mustasch. Det är solnedgång och klockan är typ två på eftermiddagen. Sverige är fantastiskt.
Snygga vintersyskon

Min syster skickade dessutom ut bilden till alla sina kompisar. Jättebra idé. Verkligen.

åldersnoja.

Hey!

Kom just hem från en god väns mycket trevliga 30-årskalas. Verkligen trevligt med både god mat, små små barn, gamla kompisar jag inte sett på länge och en lång stunds berättande av anekdoter mestadels av födelsedagsbarnets far. =)

Den mannen är verkligen en entertainer, ibland lite jobbig, men oftast precis på rätt sida gränsen.. vet inte om jag skulle orka med honom i längden.. lite svårt för nån annan att få utrymme. I vanlig egocentrisk ordning undrar jag lite över vad folk har för uppfattning om mig. Både i det här sammanhanget och i alla andra jag finns i.

Jag har iaf haft jullov nu. Rättså länge, och det har vart jävligt skönt på ett sätt. Jag har haft tid både att träffas med några av dem jag skattar allra högst, mysa med familjen och tänka en jävla massa på allt möjligt. Ja, duvet det vanliga.. livet, kärleken, rusmedlen, skolan, jobbet, boendet, framtiden, allt som hänt i hela mitt liv o allt sånt. Det har lett till många nätter när jag somnat väldigt sent, men eftersom det har vart lov har jag inte behövt gå upp dagen därpå heller.

Har kommit till en del insikter, och det är helt stort.
  • Jag ska vara helt fri från sprit och cigaretter tills min födelsedag i april
  • Jag ska ta körkort
  • Jag vill styra upp mitt rum o helst hela vår sköna våning
  • Tänkte jag ska plugga och göra allt så bra det går
  • Vill vara med i fadderiet.
  • Fixa ett jobb med bättre arbetsvillkor! =D
  • Osså en grej till som jag vill göra den närmsta framtiden, men det har ni inte med att göra.

Eftersom jag är en så jävla bra människa kommer jag lyckas med allt.

Dock ska jag fylla 25 snart, det börjar kännas lite otryggt. Jag vet att folk gör det till höger och vänster, men jag har fan aldrig gjort det förut!!! Återkommer med mer känslor kring det senare, nu måste jag sova.

Puss o gonatt!
Lias

RSS 2.0